Italië Jesolo Beach Reis 2017

                    

 De dagen worden weer langzaam langer, het is nog wel koud buiten, maar ……. langzamerhand begint het te kriebelen. De zomer start voor ons al eind april.

In de laatste week van april reizen we af naar Italië, naar het mooie zandstrand van Jesolo Beach voor de Italië Jesolo Beach Reis 2017. Hier gaan we ons onder de Italiaanse zon voorbereiden op het zomerseizoen. Het strand van Jesolo Beach is een van de mooiste stranden van Italië.

Een week beachen op Jesolo Beach is dé perfecte voorbereiding op het zomerseizoen van 2017!
We maken gebruik van de velden van Jesolso Beach Arena!

 
Kijk voor een impressie op:

 https://www.google.com/maps/@45.5199638,12.6907,3a,82.2y,177h,90t/data=!3m6!1e1!3m4!1sB2jQkMbeNloAAAQu3_CWCw!2e0!7i13312!8i6656


De Italië Jesolo Beach Reis 2017 wordt georganiseerd door Playa del Sol en Beachlife/Lindobeach.

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen een fantastische beachvolleybalweek te bezorgen. Kwaliteit vinden we essentieel, daar besteden we veel aandacht aan. 

 Data

We gaan dit jaar twee weken (de eerste week van zondag 23 tot en met zondag 30 april en de tweede week van zondag 30 april tot en met 7 mei 2017) naar het hotel VILLAGIO MARZOTTO, vlakbij Venetië aan de Adriatische kust van Italië.
Elke trainingsweek is van maandag tot en met vrijdag, op de zaterdagen spelen we een toernooi.

Uit eerdere jaren weten we dat het prettig is van zondag tot en met zondag te boeken. Uiteraard is het ook mogelijk eerder aan te komen en later te vertrekken.

Hotel en appartementen

Ons hotel heet VILLAGIO MARZOTTO (http://www.villaggiomarzotto.it) en ligt direct aan het strand en biedt uitzicht op de Adriatische Zee. Het beschikt over een eigen zwembad, een spa en heeft een kleine fitness ruimte. De trainingsvelden liggen naast het complex.

                                      

Sport & Wellness
Het Hotel heeft een fitnessruimte, waar je even rustig je spieren kunt losfietsen na een zware training, of je spieren nog even extra aan het werk kunt zetten. Ook is er een sauna en spa. 

De omgeving
Behalve het brede zandstrand is er in Jesolo een hoop te zien en te doen. In het centrum vind je een lange winkelstraat en zijn er mooie bezienswaardigheden en historische monumenten. Je kunt er perfect door de zijstraatjes langs vele boetiekje struinen en een drankje drinken op één van de terrasjes.
Venetië is vlakbij en perfect voor een uitstapje die we op woensdag gaan organiseren.

Beachvolleybalprogramma
Met twee trainingen per dag is er geen betere manier om je voor te bereiden op een nieuw beach seizoen. We trainen in groepen van maximaal 8 personen of in een vaste groep die je zelf hebt samengesteld. Onze trainers zorgen voor een programma dat afgestemd is op jouw niveau en wensen.

Eén ding is zeker: Na deze week, ben je klaar voor een topseizoen!

 De trainingen

We bieden een trainingsprogramma aan van maandag t/m vrijdag.
De ochtendtrainingen zijn van 10.00 - 11.30 uur, de middagtrainingen zijn van 15.30—17.00 uur.

Op maandagochtend starten we om 9.30 uur met de gezamenlijke opening en warmnig up.
Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag train je twee keer per dag.
Op woensdag trainen we ’s ochtends en is er in de middag een trip naar Venetië. De achterblijvers kunnen vanaf 15.00 uur een toernooi spelen.

Het is ook mogelijk om je eigen trainingsgroep samen te stellen. Je bepaalt dan zelf met wie en met hoeveel mensen je traint. Vanuit de organisatie voegen we hier dan niemand aan toe. Wil je een eigen groep aanmelden? Stuur ons dan een mail!


Prijs

De prijs voor het beachvolleybal arrangement bedraagt € 595,-- per persoon en bestaat uit:

·       een verblijf van 7 nachten/8 dagen in het Hotel Villagio Marzotto op basis van 2 personen per kamer

·       full pension inclusief water en een kleine karaf wijn bij lunch en diner

·       deelname aan 9 beachvolleybal trainingen van anderhalf uur elk

·       trainingsgroepen van maximaal 8 personen per groep

·       gekwalificeerde toptrainers

·       trainingen met veel aandacht voor de individuele ontwikkeling

·       deelname aan te organiseren beachvolleybal toernooi(-en)

·       buiten de trainingsuren vrij gebruik van de beach courts

·       een beach outfit voor elke deelnemer bestaande uit een singlet of topje + bijpassend short aangeboden door STARbyGL

·       De organisatie biedt een gezin voor deelname aan de trainingen van een 2e kind uit hetzelfde gezin een korting aan van € 50,--, voor een 3e kind is de korting € 75,--.

·       Een deelnemer die geen arrangement bij ons heeft geboekt maar wel wil deelnemen aan het beachvolleybal programma betaalt hiervoor € 150,-- per persoon.

                          

Niet inbegrepen in de arrangementsprijs:

- reis of vlucht naar Venetië en retour
- eventueel transfer van het vliegveld naar hotel of appartement (optioneel te boeken) à € 15,-- p.p.

- deelname aan eventueel te organiseren excursies (o.a. Venetië)

Extra overnachtingen kunnen worden bijgeboekt tegen een meerprijs van € 40,-- per persoon per nacht op basis van 2 personen per kamer.

Goedkope vluchten
De goedkoopste vluchten richting Venetië kun je vinden op www.tix.nl. Ook via www.vliegtickets.nl www.transavia.nl of www.cheaptickets.nl , zijn goedkope tickets te vinden. Elke dag vertrekken er veel vluchten richting Venetië, je bent dus erg flexibel om de vlucht te kiezen op het tijdstip en vanaf het vliegveld dat jou het beste uitkomt.

Vluchttijden

Bij je inschrijving kun je je vluchttijden doorgeven. Zo zijn we van alle deelnemers op de hoogte wanneer zij aankomen en weer vertrekken. Wanneer je een transfer via ons boekt, horen wij graag zo snel mogelijk wanneer vluchttijden gewijzigd worden om alle transfers zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 Inschrijven en Reisvoorwaarden

Om in te schrijven maak je gebruik van het inschrijfformulier op onze websites www.lindobeach.nl of www.playadelsol.nl

 

Betaling
Kort na de inschrijving ontvang je een mail met de bevestiging dat we je inschrijving hebben ontvangen. Na het vastleggen van je boeking ontvang je van ons een factuur met alle betaalgegevens. Zodra de betaling is ontvangen, is je inschrijving definitief.

 

De trainingen
De trainingen zijn toegankelijk voor spelers op elk niveau. Onze trainers houden zoveel mogelijk rekening met het speelniveau en conditieniveau van de deelnemers. Op deze manier kan iedereen het optimale resultaat halen uit deze trainingsweek. Er kunnen echter situaties zijn waarin het niet verantwoord is om deel te nemen aan de training (bijvoorbeeld zonnesteek, koorts of blessure). De organisatie kan besluiten om de deelnemer de training te ontzeggen wanneer een gevaarlijke situatie kan ontstaan voor zijn eigen gezondheid of voor die van andere deelnemers.

Wijzigingen / annuleren
Wijzigingen in NAW-gegevens kun je alleen doorgeven via mail. Vanuit de organisatie wordt geen reisverzekering of annuleringsverzekering afgesloten.

Wat wij het allerleukste vinden, is dat iedereen door één week veel te trainen weer helemaal in beachvorm is en tegelijkertijd heeft genoten van een heerlijke zonnige vakantie! Wij hebben er veel zin in om jullie een geweldige en sportieve vakantie te bezorgen. Tot ziens bij de Jesolo Beach Reis 2017!

Arno van Solkema, Annely van Overeem en Frank van Overeem

 

Contact:

Lindobeach                                                               Playa del SOL
Annely van Overeem                                          Arno van Solkema

www.lindobeach.nl                                            www.playadelsosl.nl
info@lindobeach.nl                                            info@solsports.nl

 

 Appartementen

De appartementen liggen op het hotel complex . Een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen is dichtbij. Gebruik maken van het full pension aanbod in het hotel is in de meest gevallen mogelijk.

De beschikbaarheid van een appartement is op aanvraag, laat weten bij je aanmelding dat je graag in een appartement veerblijft. Je hoort dan ook of hierovor extra kosten gerekend wordt.
De appartementen zijn voor 3-6 personen. Extra schoonmaak kan bijgeboekt worden.

                                                   

Prijzen appartement (3-6 personen)
De kosten voor het appartement zijn op basis van verblijf met minimaal 3 personen.  
Bij verblijf met minder dan 3 personen worden de kosten voor 3 personen in rekening gebracht.